Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/linkse.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Company – Linkse

Ons motto : Het is niet moeilijk, het is hooguit een uitdaging !

HeatPumpService B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen vier ZZP’ers die samen zijn gegaan in de bedrijfsvorm HPS B.V.

Wij vullen elkaar uitstekend aan en zijn er weinig klussen die wij niet aan kunnen.

Wij hebben alle disciplines in huis: warmtepompen, airconditioning en koeltechniek.

Wij zijn gecertificeerd voor onderstaande disciplines:

VCA Certificering

VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers.

VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

BRL 6000-21 Certificering

Voor installateurs die aan het bovengrondse gedeelte van een bodemenergiesysteem werken (een aan de bodem gekoppelde warmtepomp) is het BRL 6000-21 certificaat verplicht.

BRL 100 Certificering

De BRL 100 (Beoordelingsrichtlijn voor het F-gassen-certificaat voor bedrijven) bevat eisen op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.

EPBD-aircokeuring Certificering

Volgens de wet dient een eigenaar van een gebouw waarin zich een aircosysteem met een vermogen van meer dan 12 KW bevindt dit systeem eens in de vijf jaar te laten keuren.

Tijdens deze keuring wordt gekeken wordt naar het totaalplaatje van de installatie en het gebouw, waarbij de doelstelling is dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt.

© Copyright - Linkse